Tonnikeijun tonnikalasalaatti

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • jääsalaatti
  • punasipuli
  • tomaatti
  • kurkku
  • nektariini
  • hunajameloni
  • tumma viinirypäle
  • Tonnikala
  • pepperoni
  • sitruuna

Nyt kun tiet taas vievät kesälomien jälkeen työpaikoille, on aika miettiä mitä evästä ottaa mukaan, mikäli ruokailuun ei työpaikalla tai lähistöllä ole mahdollisuutta.
Salaatti on helppo kuljettaa ja se on sopivan kevyttä ruokaa kesken työpäivän.
Turhan raskas ateria saa olon väsyneeksi ja vireystaso laskee.
Salaatit on mukava kuljettaa Eskimon BioBox-rasioissa, jotka ovat materiaaliltaan biologisesti hajoavia.
Rasiat sopii pakastamiseen, mikroon, eväsrasiaksi ja niissä on kätevä säilyttää myös kuivatut sienet ja yrtit.
Rasiassa ei ole erillistä kantta, vaan sen reunat käännetään kanneksi.

Tonnikeijun tonnikalasalaatti yhdelle

1/2 ruukullista jääsalaattia
1/2 pieni punasipuli
1 tomaatti
pala kurkkua
1/2 nektariini
pala hunajamelonia
tummia viinirypäleitä
1/2 prk tonnikalapaloja vedessä
pepperoni
sitruunalohko

Revi salaatti paloiksi, viipaloi punasipuli ohuelti.
Leikkaa tomaatti lohkoiksi, paloittele kurkku, viipaloi nektariini ja hunajameloni.
Valuta tonnikala.
Kokoa ainekset lautaselle, nosta pinnalle pepperoni.
Purista sitruunalohkosta mehu salaatin kastikkeeksi.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä