Tabouleh salaatinlehdellä
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
6 annosta
- 4 dl vesi
- suola
- 2 dl bulgur
- 4 tomaatti
- 1 salaattisipuli
- 2 ruukkua Vihreäkeiju persilja
- 1 ruukku Vihreäkeiju minttu
- 1 sitruuna
- ½ dl oliiviöljy
- ripaus kaneli
- mustapippurirouhe
- tuorekurkku
- 2 pakkausta Vihreäkeiju jääsalaatti
Valmistusohje
- Kiehauta vesi ja mausta ripauksella suolaa.
- Lisää bulgur ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan, kunnes bulgur on kypsää ja neste imeytynyt. Jäähdytä.
- Leikkaa tomaatit viipaleiksi ja siitä pieniksi kuutioiksi.
- Kuori ja hienonna salaattisipuli.
- Hienonna persilja ja minttu.
- Purista sitruunoista mehu.
- Yhdistä ainekset ja valuta joukkoon oliiviöljyä.
- Mausta ripauksella kanelia ja mustapippuria jauheena.
- Voit halutessasi leikata tuorekurkkua pieniksi kuutioiksi.
- Sekoita ja tarkista maku.
- Asettele jääsalaatinlehdet tarjoiluvadille ja lusikoi keskelle keko taboulehia.
- Tarjoa!