Salaatti pitopöytään

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- jäävuorisalaatti
- jääsalaatti
- lollo rosso
- ruukkusalaatti
- rucola
- kirsikkatomaatti
- tumma rypäle
- säilykemandariini
- auringonkukansiemeniä
- herneenverso
Tämä salaatti sopii tietenkin syötäväksi tilanteeseen kuin tilanteeseen, mutta kun järjestetään isompia juhlia, tulee eteen tilanteita, jossa mietitään minkälaisia salaatteja kannattaa pöytään laittaa.
Tarjolla on hyvä olla aika perusaineksista koottu salaatti, mikäli aineksia ei laita esille eri kulhoihin tai astioihin.
Erilaisia siemeniä joukkoon lisäämällä saa tavalliseenkin salaattiin juhlavuutta ja siemenethän ovat terveellisiä.
Tästä annoksesta riittää parillekymmenelle ruokailijalle muun ruoan lisäksi.
Salaatti pitopöytään
1 pienehkö jäävuorisalaatti
1 ruukku jääsalaattia
1 ruukku lollo rossoa
1 ruukku ruukkusalaattia
100 g rucolaa
250 g kirsikkatomaatteja
250-500 g tummia rypäleitä
1 prk säilykemandariineja
n. 2 dl kuorittuja auringonkukansiemeniä
1 ruukku herneenversoja
Silppua jäävuorisalaatti, revi muut salaatit joukkoon.
Laita ne tarjoiluvadille. Lisää rucola, puolitetut kirsikkatomaatit, viinirypäleet ja valutetut mandariinit.
Ripottele joukkoon auringonkukansiemeniä, koristele herneenversoilla.
Tarjoa salaattikastike erikseen.