Quinoa-kanasalaatti
- 20 min Työaika
- 40 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
6 annosta
- 1 l vettä
- ½ tl suolaa
- 3 dl quinoaa
- 1 pkt varsiparsakaalia, vettä ja ripaus suolaa
- muutama lehti lehtikaalia
- 2 rkl oliiviöljyä TAI
- 2 rkl avokadoöljyä (vaihtoehto)
- 100-200 g kirsikkatomaatteja TAI
- 100-200 g miniluumutomaatteja (vaihtoehto)
- 1 punainen paprika
- ½ kurkku
- 50 g sokeriherneenpalkoja
- 1 grillattu broileri
- paahdettuja cashewpähkinöitä
- 200 g fetajuustoa TAI
- 200 g salaattijuustoa (vaihtoehto)
- korianteria
- minttua ja
- thaibasilikaa
- maun mukaan rucolaa
Valmistusohje
- Kiehauta vesi ja suola. Lisää quinoa ja anna kiehua hiljalleen välillä sekoitellen, kunnes neste on imeytynyt. Valuta ja jäähdytä.
- Paloittele varsiparsakaali.
- Poista lehtikaalinlehdistä lehtiruoti ja paloittele lehdet.
- Puolita kirsikka- tai miniluumutomaatit ja paloittele paprika.
- Paloittele myös kurkku ja halutessasi sokeriherneenpalot suikaleiksi.
- Kiehauta varsiparsakaali suolalla maustetussa vedessä ja valuta.
- Kuumenna öljy pannulla ja paista lehtikaalinlehtiä ja paprikapaloja hetki.
- Putsaa grillattu broileri ja revi liha suupaloiksi.
- Sekoita ainekset keskenään ja mausta mustapippurilla ja sitruunanmehulla.
- Tarkista maku.