Quinoa-kanasalaatti

  • 20 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Quinoa-kanasalaatti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Quinoa-kanasalaatti on kivan ruokaisa salaatti, johon voit käyttää erilaisia kasviksia omien mieltymysten mukaan. Quinoa on gluteenitonta ja se sopii gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 1 l vettä
  • ½ tl suolaa
  • 3 dl quinoaa
  • 1 pkt varsiparsakaalia, vettä ja ripaus suolaa
  • muutama lehti lehtikaalia
  • 2 rkl oliiviöljyä TAI
  • 2 rkl avokadoöljyä (vaihtoehto)
  • 100-200 g kirsikkatomaatteja TAI
  • 100-200 g miniluumutomaatteja (vaihtoehto)
  • 1 punainen paprika
  • ½ kurkku
  • 50 g sokeriherneenpalkoja
  • 1 grillattu broileri
  • paahdettuja cashewpähkinöitä
  • 200 g fetajuustoa TAI
  • 200 g salaattijuustoa (vaihtoehto)
  • korianteria
  • minttua ja
  • thaibasilikaa
  • maun mukaan rucolaa

Valmistusohje

  • Kiehauta vesi ja suola. Lisää quinoa ja anna kiehua hiljalleen välillä sekoitellen, kunnes neste on imeytynyt. Valuta ja jäähdytä.
  • Paloittele varsiparsakaali.
  • Poista lehtikaalinlehdistä lehtiruoti ja paloittele lehdet.
  • Puolita kirsikka- tai miniluumutomaatit ja paloittele paprika.
  • Paloittele myös kurkku ja halutessasi sokeriherneenpalot suikaleiksi.
  • Kiehauta varsiparsakaali suolalla maustetussa vedessä ja valuta.
  • Kuumenna öljy pannulla ja paista lehtikaalinlehtiä ja paprikapaloja hetki.
  • Putsaa grillattu broileri ja revi liha suupaloiksi.
  • Sekoita ainekset keskenään ja mausta mustapippurilla ja sitruunanmehulla.
  • Tarkista maku.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä