Pesto-mozzarella-perunasalaatti
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- peruna
- mozzarellajuusto
- kirsikkatomaatti
- luumutomaatti
- vihreä pesto
- suola
- basilika
- mustapippuri
Tämä salaatti maistuu kesäisessä juhlapöydässä pikkusuolaisena tai grilliruoan lisäkkeenä.
Annos on reilu. Muun tarjoilun ohella tästä saa noin 10-15 annosta.
Pesto-mozzarella-perunasalaatti
10-15 annosta
melkein 2 kg perunoita
4 pkt (n. 120 g/pkt) mozzarellajuustoa
1 rasia (250 g) kirsikka- tai luumutomaatteja
1 prk vihreää pestoa (keliaakikolle tehdessä tarkista tuotteen gluteenittomuus)
(ripaus suolaa)
basilikaa koristeluun
mustapippuria myllystä
Keitä ja kuori perunat. Leikkaa reilunkokoisiksi paloiksi.
Kuutioi valutettu mozzarellajuusto, puolita tomaatit.
Sekoita keskenään kaikki salaatin ainekset, tarkista maku.
Lisää tarvittaessa suolaa.
Koristele basilikan lehdillä.
Rouhi pinnalle mustapippuria.