Parmankinkku-vuohenjuustosalaatti
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
2-4 annosta
- 2 dl bulguria
- 5 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 1-2 ruukkua tuoretta rucolaa
- 100 g pehmeää vuohenjuustoa
- 120 g parmankinkkua
- 300 g vesimelonia
- 2-3 tuoretta viikunaa
- 1 dl pinjansiemeniä
Kastike:
- 1 ruukku tuoretta basilikaa
- ¾ dl oliiviöljyä
- ripaus suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 rkl Dansukker Muscovadosiirappia
- 1 rkl balsamiviinietikkaa
Valmistusohje
- Keitä bulgur kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi. Jäähdytä.
- Kokoa kulhoon tai tarjoiluvadille.
- Sekoita joukkoon rucolaa, pehmeää vuohenjuustoa, Parmankinkkua, paloiteltua vesimelonia ja lohkottuja viikunoita.
- Laita pinjansiemenet kuumalle pannulle ja paahda pinta kauniin väriseksi. Ripottele salaatin joukkoon.
- Laita kastikkeen ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi.
- Valuta kastike salaatin joukkoon.
- Nauti!