Parmankinkku-vuohenjuustosalaatti

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Parmankinkku-vuohenjuustosalaatti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

22 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Dansukker

Raikkaat, ruokaisat salaatit ovat ihanaa tarjottavaa juhlapöydässä. Valmista myös lounaaksi tai illanistujaisiin.

Advertising information

Ainekset

2-4 annosta
  • 2 dl bulguria
  • 5 dl vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 1-2 ruukkua tuoretta rucolaa
  • 100 g pehmeää vuohenjuustoa
  • 120 g parmankinkkua
  • 300 g vesimelonia
  • 2-3 tuoretta viikunaa
  • 1 dl pinjansiemeniä
Kastike:
  • 1 ruukku tuoretta basilikaa
  • ¾ dl oliiviöljyä
  • ripaus suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 rkl Dansukker Muscovadosiirappia
  • 1 rkl balsamiviinietikkaa

Valmistusohje

  • Keitä bulgur kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi. Jäähdytä.
  • Kokoa kulhoon tai tarjoiluvadille.
  • Sekoita joukkoon rucolaa, pehmeää vuohenjuustoa, Parmankinkkua, paloiteltua vesimelonia ja lohkottuja viikunoita.
  • Laita pinjansiemenet kuumalle pannulle ja paahda pinta kauniin väriseksi. Ripottele salaatin joukkoon.
  • Laita kastikkeen ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi.
  • Valuta kastike salaatin joukkoon.
  • Nauti!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä