Mansikka-fetasalaatti

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Mansikka-fetasalaatti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

48 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Kesäinen lisäkesalaatti on kauniin värinen ja sopii tarjottavaksi tuoreen leivän kanssa tai muun ruoan lisänä. Koristele syötävillä kukilla.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 ruukku lollorossosalaattia
  • 250 g tuoreita mansikoita
  • 200 g fetajuustoa
  • 1 ruukku tuoretta basilikaa
  • 1 dl paahdettuja cashewpähkinöitä
  • syötäviä kukkia

Valmistusohje

  • Revi lollorossosalaatti tarjoiluvadille.
  • Paloittele mansikat ja ripottele joukkoon.
  • Murusta fetajuusto ja hienonna basilika.
  • Paahda cashewpähkinät kuumalla pannulla käännellen ja laita muiden ainesten joukkoon.
  • Koristele mansikka-fetasalaatti syötävillä kukilla.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä