Juustosalaatti
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- salanova-salaatti
- ananaspalat
- säilykemandariini
- herneenverso
- kermajuusto
- krutonki
- paahtoleipä
- oliiviöljy
- valkosipulinkynsi
Salaatit ovat suosittuja illanistujaisissa ja kivoja tarjottavia myös iltapalana.
Tässä salaatissa maistuu paprikalla maustettu kermajuusto.
Raikkautta tuo hedelmät.
Juustosalaatti
1 ruukku Salanova-salaattia
1 pieni prk ananaspaloja valutettuna
1 prk säilykemandariineja valutettuna
1 ruukku herneenversoja
200 g Riitan Herkku paprika-kermajuustoa
valmiita krutonkeja TAI 2-3 paahtoleipäviipaletta, tilkka oliiviöljyä ja 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
Revi salaatinlehdet paloiksi.
Valuta ananaspalat ja mandariinit.
Leikkaa herneenversot muutamaan osaan.
Kuutioi juusto.
Sekoita salaattiainekset tarjoilukulhoon. Ripottele joukkoon krutonkeja.
Mikäli haluat valmistaa krutongit itse, toimi näin:
Leikkaa leivistä reunat pois. Kuutioi viipaleet.
Kuumenna pannussa tilkka oliiviöljyä, lisää leipäpalat ja hienonnettu valkosipulinkynsi. Kääntele, kunnes leipäpalat ovat rapeita ja saaneet kauniin värin.
Tarjoa lisäksi erilaisia salaattikastikkeita.