Juustoista rapusalaattia
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- tammenlehväsalaatti
- rucola
- lehtipersilja
- Salaneuvos juustokuutio
- valkosipulinkynsi
- mozzarellajuusto
- basilika
- tuore mansikka
- tankoparsa
- pinjansiemeniä
- katkarapu
- grissini
Kesän juhlapöytään kannattaa kattaa erilaisia salaatteja. Ne maistuvat lämpimänä kesäpäivänä lämmintä ruokaa paremmin. Lisää sesongin aineksia oman maun ja mieltymyksen mukaan. Tuoreet yrtit ja mansikat tekevät salaatista täydellisen!
Juustoista rapusalaattia
n. 6-8 annosta
1 ruukku tammenlehväsalaattia
50 g rucolaa
1 ruukku lehtipersiljaa
150 g Salaneuvos juustokuutioita
chilillä maustettuja valkosipulinkynsiä
100 g basilika maustettua mozzarellajuustoa
200 g tuoreita mansikoita
200 g vihreää parsaa
50 g pinjansiemeniä
170 g isoja katkarapuja
grissineitä
Revi tammenlehväsalaatti isoon kulhoon ja sekoita joukkoon rucola,
lehtipersilja, juustokuutiot, valkosipulinkynnet, paloiteltu
mozzarellajuusto, tuoreita mansikoita, kypsennettyä vihreää parsaa ja
kuumassa pannussa paahdettuja pinjansiemeniä. Lisää joukkoon vielä isoja
katkarapuja.
Laita sinne tänne pystyyn grissineitä.
Tarjoa erikseen salaattikastiketta.