Juustoinen caesarsalaatti
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 2 ruukkua romainesalaattia
- 2 rkl oliiviöljyä
- worcestershirekastiketta
- ripaus suolaa
- 1 kananmunankeltuainen
- 5 anjovisfileetä
- 1 rkl Dijon-sinappia
- 1 dl oliiviöljyä
- 2 pss Parmareggio Parmigiano Reggiano parmesaanilastuja
Lisäksi:
- muutama viipale maalaisleipää
- 2 valkosipulinkynttä
- 2-3 rkl oliiviöljyä
Valmistusohje
- Paloittele romainesalaatti reiluiksi paloiksi ja laita kulhoon.
- Valmista kastike. Laita munankeltuainen ja muut ainekset kulhoon ja sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi.
- Tarkista maku. Sekoita kastike salaatin joukoon yhdessä parmesaanilastujen kanssa.
- Leikkaa maalaisleipä reiluiksi suupaloiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Kuumenna oliiviöljy pannulla ja kääntele leipäkuutioita ja valkosipulia hetki käännellen, kunnes pinta saa kauniin värin.
- Sekoita rapeat leipäpalat salaatin joukkoon.