Juustoinen caesarsalaatti

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Parmareggio

Caesarsalaatti maistuu muun ruoan lisänä tai jos haluat siitä ruokaisamman, laita joukkoon paistettua tai grillattua broileria tai vaikkapa tonnikalapaloja. Sekoita joukkoon upean makuista parmesaanijuustoa lastuina.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 2 ruukkua romainesalaattia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • worcestershirekastiketta
  • ripaus suolaa
  • 1 kananmunankeltuainen
  • 5 anjovisfileetä
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 2 pss Parmareggio Parmigiano Reggiano parmesaanilastuja
Lisäksi:
  • muutama viipale maalaisleipää
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2-3 rkl oliiviöljyä

Valmistusohje

  • Paloittele romainesalaatti reiluiksi paloiksi ja laita kulhoon.
  • Valmista kastike. Laita munankeltuainen ja muut ainekset kulhoon ja sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi.
  • Tarkista maku. Sekoita kastike salaatin joukoon yhdessä parmesaanilastujen kanssa.
  • Leikkaa maalaisleipä reiluiksi suupaloiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  • Kuumenna oliiviöljy pannulla ja kääntele leipäkuutioita ja valkosipulia hetki käännellen, kunnes pinta saa kauniin värin.
  • Sekoita rapeat leipäpalat salaatin joukkoon.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä