Juhlava couscoussalaatti
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
15-20 annosta
- 1 rkl öljyä
- 1 iso punasipuli silppuna
- 5 dl vettä
- 400 g (5 dl) Couscousia (täysjyvä)
- 2 rkl limettimehua
- 1 pieni kurkku kuutioina
- 1 punainen paprika kuutioina
- 200 g fetajuustoa murustettuna tai paloina
- 125 g mozzarellapalloja
- 3/4 dl aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioina
- vihreitä oliiveja
- 1 dl auringonkukansiemeniä
- 1 dl kurpitsansiemeniä
- cashewpähkinöitä.
- tuoretta basilikaa
Valmistusohje
- Kuumenna öljy pannussa, paista sipulisilppua hetki. Lisää vesi ja anna kiehahtaa. Nosta pois liedeltä.
- Lisää couscous ja anna turvota viitsen minuuttia.
- Purista joukkoon limen mehua. Lisää kurkku-, ja paprikakuutiot, murustettu feta, mozzarellapallot, aurinkokuivatut tomaatit ja vihreitä oliiveja maun mukaan.
- Sekoita joukkoon auringonkukan- ja kurpitsansiemeniä, sekä cashew-pähkinöitä.
- Silppua pinnalle tuoretta basilikaa.
- Tarjoa couscoussalaatti vaikka illanistujaisissa tai juhlissa.