Itämainen salaatti

  • Luonut: Hellapoliisi
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

18 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • 6 Annosta
Itämainen salaatti

Kaupallinen yhteistyö Keiju

Itämainen salaatti on trendikäs tarjottava milloin tahansa. Erityisesti se sopii juhlapöytään, jossa on useita laatuja erilaista tarjottavaa.
Tämä salaatti saa upean arominsa Keijun uudesta maapähkinä- ja rypsiöljystä.
Kokeile ja ihastu!

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • vettä
  • 100 g riisivermiselliä
  • 1 ½ dl Keiju Maapähkinä- ja rypsiöljyä
  • 1 porkkana
  • 1 ruukku minttua
  • ½-1 punainen mieto chilipaprika
  • 2-3 kevätsipulin vartta
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 limen mehu
  • 2-3 rkl kalakastiketta
Lisäksi:
  • 1 dl paahdettuja pähkinöitä JA/TAI
  • siemeniä (suolattuja tai suolattomia)

Valmistusohje

  • Kiehauta vettä kattilassa tai vedenkeittimessä.
  • Laita riisivermiselli kulhoon ja kaada kiehuvaa vettä päälle.
  • Anna kypsyä 2-3 minuuttia. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.
  • Valuta jäähtyneen riisivermisellin joukkoon Maapähkinä- ja rypsiöljyä.
  • Kuori porkkana ja leikkaa se mandoliinilla ohuiksi suikaleiksi.
  • Hienonna minttu, punainen chilipaprika, kevätsipulinvarret ja kuorittu valkosipulinkynsi.
  • Yhdistä ainekset. Purista joukkoon limen mehu ja mausta vielä kalakastikkeella.
  • Sekoita ja tarkista maku.
  • Tarjoa salaatti.

Kauppalista

Yhteistyössä