Possun sisäfilettä pippuri-kermakastikkeessa

  • 15 min Työaika
  • 25 min Valmistusaika
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

180 arvostelua. Keskiarvo: 3.4/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 600 g porsaan sisäfileetä
  • 3 sipulia
  • pippurisekoitusta
  • suolaa
  • 2-3 rkl sinappia
  • HP-kastiketta
  • 4 dl ruokakermaa
  • tai kuohukermaa
  • tuoretta persiljaa

Valmistusohje

  • Poista lihasta kalvot, leikkaa 1-2 cm viipaleiksi.
  • Paista kuumassa pannussa molemmin puolin, mausta suolalla ja reilulla määrällä pippurisekoitusta.
  • Lisää joukkoon sipuliviipaleet ja pyörittele niitä pannussa hetki.
  • Lisää sinappi ja halutessasi HP-kastiketta.
  • Kaada joukkoon kerma.
  • Anna kerman saeta hetki.
  • Tarkista maku.
  • Lisää joukkoon silputtua persiljaa.
  • Tarjoa riisin tai perunan kanssa.
  • Voit lisätä ruokaan esikypsennettyjä vihanneksia, esim. kukkakaalia, porkkanaa, parsaa tai näiden sekoitusta.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä