Possun sisäfilettä pippuri-kermakastikkeessa
- 15 min Työaika
- 25 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
6 annosta
- 600 g porsaan sisäfileetä
- 3 sipulia
- pippurisekoitusta
- suolaa
- 2-3 rkl sinappia
- HP-kastiketta
- 4 dl ruokakermaa
- tai kuohukermaa
- tuoretta persiljaa
Valmistusohje
- Poista lihasta kalvot, leikkaa 1-2 cm viipaleiksi.
- Paista kuumassa pannussa molemmin puolin, mausta suolalla ja reilulla määrällä pippurisekoitusta.
- Lisää joukkoon sipuliviipaleet ja pyörittele niitä pannussa hetki.
- Lisää sinappi ja halutessasi HP-kastiketta.
- Kaada joukkoon kerma.
- Anna kerman saeta hetki.
- Tarkista maku.
- Lisää joukkoon silputtua persiljaa.
- Tarjoa riisin tai perunan kanssa.
- Voit lisätä ruokaan esikypsennettyjä vihanneksia, esim. kukkakaalia, porkkanaa, parsaa tai näiden sekoitusta.