Possua hoisinkastikkeessa

  • 20 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Possua hoisinkastikkeessa
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

104 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Possua hoisinkastikkeessa on täydellinen yhdistelmä itämaisia makuja ja suomalaista grillikokemusta. Tämä herkullinen ruoka valmistuu kätevästi grillin sivulevyllä tai muurinpohjapannussa, tuoden mukanaan ripauksen eksoottisuutta arkeen tai juhlaan. Mehukkaat porsaanlihaviipaleet saavat makua täyteläisestä hoisinkastikkeesta, joka yhdistyy täydellisesti rapeiden vihannesten ja pähkinöiden kanssa. Tarjoa tämä makuelämys höyryävän riisin tai maukkaiden nuudeleiden kera ja anna ruokailijoiden nauttia ainutlaatuisesta makumatkasta. Tämä ruoka on helppo valmistaa ja sopii niin arki-illalliselle kuin viikonlopun grillijuhliinkin.

Advertising information

Ainekset

3 annosta
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 400 g porsaan lihasuikaleita, maustamaton
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 2 dl vettä
  • 200 g herkkusieniä
  • 1 nippu kesäsipulia TAI
  • 2-3 sipulia (vaihtoehto)
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½-1 rkl tuoretta inkivääriä
  • 1 punainen paprika
  • 150 g hoisinkastiketta
  • 1 dl cashewpähkinöitä

Valmistusohje

  • Kuumenna öljy pannulla tai wokissa.
  • Paista rypsiporsaan lihasuikaleet kauttaaltaan kovalla lämmöllä.
  • Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  • Lisää vesi ja anna lihan hautua hiljalleen 10-20 minuuttia. Lisää tarvittaessa hieman vettä.
  • Kun vesi on haihtunut, lisää pannulle herkkusienet, kesäsipuli, valkosipuli, inkivääri ja paprika.
  • Kääntele hetki kovalla lämmöllä. Lisää pannulle tarvittaessa hieman rypsiöljyä.
  • Lisää hoisin-kastike ja kuumenna.
  • Tarkista lihasuikaleiden kypsyys.
  • Ripottele pinnalle rouhittuja cashew-pähkinöitä.
  • Tarjoa!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä