Vuohenjuusto-parsasuupalat
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 6 viipaletta vaalea paahtoleipä
- ½ l vesi
- suola
- 12 kpl miniparsa
- 200 g Petits Chèvres Doux Président -vuohenjuusto
- 1 dl (hienonnettuna) lehtipersilja
- 1 valkosipulinkynsi
- voi
- öljy
- tuore rucola
Kevään ensimmäinen juhla lähestyy. Pääsiäisenä alkaa juhlasesonki, joka jatkuu aina kesään asti. Nämä pienet suolaiset suupalat sopivat kaikkiin kevään ja kesän juhlahetkiin, kuten myös alkupalaksi.
Vuohenjuusto-parsasuupalat
12 kpl
6 viipaletta vaaleaa paahtoleipää
½ l vettä
ripaus suolaa
12 kpl miniparsaa
200 g Petits Chèvres Doux Président -vuohenjuustoviipaleita
1 dl hienonnettua lehtipersiljaa
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
voita tai öljyä paistamiseen
Lisäksi:
tuoretta rucolaa
Ota paahtoleipäviipaleista pienellä muotilla tai juomalasilla hieman suurempia ympyröitä kuin mitä vuohenjuustoviipaleet ovat.
Kiehauta suolalla maustettu vesi ja lisää hetkeksi kattilaan pikkuparsat. Keitä muutama minuutti ja valuta.
Kääntele vuohenjuustoviipaleet hienonnetussa lehtipersilja-valkosipuliseoksessa ja paista kuumalla pannulla voissa tai öljyssä molemmin puolin.
Paista myös leipäviipaleet.
Kokoa annokset siten, että leipäviipaleen päälle tulee paistettu vuohenjuusto, sekä pinnalle pikkuparsaa. Laita suupalat rucolalla vuoratulle tarjoilulautaselle.