Värikäs alkupalavati

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Värikäs alkupalavati
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

24 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Joulupöydän kaunis alkupalavati on tässä. Se syntyy vähällä vaivalla, mutta on näyttävän näköinen ja jokainen voi valita niitä aineksia jotka itselle maistuvat. Voit laittaa tarjolle myös muita mieluisia aineksia raitoina.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 4 viipaletta Maalahden limppua
  • 150 g kirjolohenmätiä
  • 2 punasipulia
  • ½-1 ruukkua tuoretta tilliä
  • 1 purkki cocktailkurkkuja
  • 150 g kylmäsavulohta
  • 3 keitettyä kananmunaa
  • 2 dl ituja
  • 200 g lämminsavulohta
  • 100-150 g juustoa oman maun mukaan
Kastike:
  • 200 g smetanaa
  • 1-2 tl piparjuuritahnaa
  • tai wasabia
  • suolaa

Valmistusohje

  • Leikkaa Maalahden Limppu pieniksi kuutioiksi.
  • Laita ne raidaksi tarjoiluvadille.
  • Laita viereen kirjolohenmäti.
  • Kuori ja hienonna punasipuli.
  • Hienonna tilli.
  • Laita ne raidoiksi ja nosta cocktailkurkut tarjolle.
  • Hienonna sitten kylmäsavulohi ja asettele se kananmunarouheen ja itujen kanssa vieretysten.
  • Revi vielä lämminsavulohi paloiksi ja hienonna juusto.
  • Tarjoa seuraksi herkullista kastiketta.
  • Sekoita smetanan joukkoon piparjuuritahnaa tai wasabia.
  • Laita joukkoon hieman suolaa.
  • Tarkista maku.
  • Tarjoa!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä