Värikäs alkupalavati
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 4 viipaletta Maalahden limppua
- 150 g kirjolohenmätiä
- 2 punasipulia
- ½-1 ruukkua tuoretta tilliä
- 1 purkki cocktailkurkkuja
- 150 g kylmäsavulohta
- 3 keitettyä kananmunaa
- 2 dl ituja
- 200 g lämminsavulohta
- 100-150 g juustoa oman maun mukaan
Kastike:
- 200 g smetanaa
- 1-2 tl piparjuuritahnaa
- tai wasabia
- suolaa
Valmistusohje
- Leikkaa Maalahden Limppu pieniksi kuutioiksi.
- Laita ne raidaksi tarjoiluvadille.
- Laita viereen kirjolohenmäti.
- Kuori ja hienonna punasipuli.
- Hienonna tilli.
- Laita ne raidoiksi ja nosta cocktailkurkut tarjolle.
- Hienonna sitten kylmäsavulohi ja asettele se kananmunarouheen ja itujen kanssa vieretysten.
- Revi vielä lämminsavulohi paloiksi ja hienonna juusto.
- Tarjoa seuraksi herkullista kastiketta.
- Sekoita smetanan joukkoon piparjuuritahnaa tai wasabia.
- Laita joukkoon hieman suolaa.
- Tarkista maku.
- Tarjoa!