Välimerelliset rinkelit

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 1 Keski Vesirinkeli
  • 100 g musta oliivi
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ½ dl oliiviöljy
  • 1 tl limen mehu
  • mustapippurirouhe
  • suola
  • 50-100 g vuohenjuusto
  • 3 aurinkokuivattu tomaatti
  • 50 g ilmakuivattu naudanliha
  • ilmakuivattu kinkku
  • rucola
  • muutama miniluumutomaatti

Nämä ihanat rinkelit sopivat juhlapöytään, välipalaksi tai illanistujaisherkutteluun. Tarjoa rinkeli joko kylmänä tai lämpimänä. Voit paahtaa rinkelin leivänpaahtimessa tai kuumalla pannulla oliiviöljyssä.

Välimerelliset rinkelit
2 annosta

1 Keski Vesirinkeli

Tapenade:
100 g mustia oliiveja
1 iso valkosipulinkynsi
½ dl oliiviöljyä
1 tl limen mehua
muutama kierros mustapippuria myllystä
(ripaus suolaa)

Lisäksi:
50-100 g vuohenjuustoa
3 aurinkokuivattua tomaattia
50 g ilmakuivattua naudanlihaa tai kinkkua
rucolaa
mustapippuria myllystä
muutama miniluumutomaatti

Valmista ensin tapenade.
Valuta mustat oliivit ja laita ne kulhoon. Lisää valkosipulinkynsi, oliiviöljy, limenmehu ja mustapippuria myllystä. Jauha hienoksi tahnaksi leikkurinterällä tai sauvasekoittimella.
Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Halkaise Vesirinkeli.
Levitä pinnalle tapenadea.
Viipaloi pinnalle vuohenjuustoa, aurinkokuivattua tomaattia ja laita päälle ilmakuivattua naudanlihaa tai kinkkua, sekä rucolaa.
Rouhi pinnalle mustapippuria myllystä. Koristele halkaistuilla miniluumutomaateilla.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä