Rukiiset vuohenjuustosuupalat
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
80 annosta
- 80 kpl ruisnappi
- 200 g Président Petits Chèvres Doux vuohenjuusto
- vuonankaali
- 3-4 rkl hunaja
- ½ dl tyrnimarja
Pienet suupalat maistuvat juhlassa kuin juhlassa ja kruunaavat toki myös koti-illan arkena.
Nämä pikkuiset napostelupalat toimivat myös loppuvuoden illanistujaisissa tai vaikka joulun alkupalapöydässä.
Rukiiset vuohenjuustosuupalat
24 kpl
n. 80 g ruisnappeja
200 g Président Petits Chèvres Doux vuohenjuustoviipaleita
vuonankaalia
Pinnalle:
3-4 rkl hunajaa
½ dl tyrnimarjoja
Laita vuonankaalia tarjoiluvadille ja lado ruisnapit tarjoiluvadille vieretysten.
Ota esille Président Petits Chèvres Doux vuohenjuustoviipaleet ja leikkaa ne varoen puolet ohuemmiksi.
Laita viipaleet ruisnappien pinnalle ja valuta jokaisen päälle aavistus hunajaa.
Ripottele pinnalle tyrnimarjoja.
Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.