Rukiiset vuohenjuustosuupalat

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

10 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

President -logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

80 annosta
  • 80 kpl ruisnappi
  • 200 g Président Petits Chèvres Doux vuohenjuusto
  • vuonankaali
  • 3-4 rkl hunaja
  • ½ dl tyrnimarja

Pienet suupalat maistuvat juhlassa kuin juhlassa ja kruunaavat toki myös koti-illan arkena.
Nämä pikkuiset napostelupalat toimivat myös loppuvuoden illanistujaisissa tai vaikka joulun alkupalapöydässä.

Rukiiset vuohenjuustosuupalat
24 kpl

n. 80 g ruisnappeja
200 g Président Petits Chèvres Doux vuohenjuustoviipaleita
vuonankaalia

Pinnalle:
3-4 rkl hunajaa
½ dl tyrnimarjoja

Rukiiset vuohenjuustopalat
Laita vuonankaalia tarjoiluvadille ja lado ruisnapit tarjoiluvadille vieretysten.
Ota esille Président Petits Chèvres Doux vuohenjuustoviipaleet ja leikkaa ne varoen puolet ohuemmiksi.
Laita viipaleet ruisnappien pinnalle ja valuta jokaisen päälle aavistus hunajaa.
Ripottele pinnalle tyrnimarjoja.
Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä