Nuotiosämpylät

  • 40 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen

Advertising information

Mainos päättyy, resepti jatkuu

Ainekset

16 annosta
  • 50 g voi
  • 2 ½ dl maito
  • 2 rkl Dansukker leipäsiirappi
  • 7 dl vehnäjauho
  • ½ tl suola
  • 2 tl leivinjauhe
Lisää taikinaan
  • 2 dl juustoraaste
  • 2 tl kuivattu oregano
  • (vaihtoehto) parmesaanijuusto
  • (vaihtoehto) punainen pesto
  • (vaihtoehto) vihreä pesto
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

Oletko koskaan tehnyt nuotiosämpylöitä, jotka valmistetaan tikkupullien tapaan? Valmistus on helppoa ja lopputulos huikea. Nopeasti kypsyvät nuotiosämpylät voit valmistaa nuotiolla luonnon helmassa tai grillikodassa. Taikinan voit valmistaa etukäteen ja ottaa mukaan retkelle vaikka muovipussiin tai rasiaan pakattuna.

Nuotiosämpylät
16 kpl

50 g huoneenlämpöistä voita
2 ½ dl maitoa
2 rkl Dansukker Leipäsiirappia
7 dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
2 tl leivinjauhetta

Lisää taikinaan:
2 dl juustoraastetta
2 tl kuivattua oreganoa

TAI:
2 dl parmesaanijuustoa TAI muuta juustoraastetta
1 rkl punaista tai vihreää pestoa

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi taikinaksi. Mausta halutessasi valintasi mukaan.
Lisää tarvittaessa vähän jauhoja, jos taikina on liian tarttuvaa.

Jaa taikina 16 palaan ja pyörittele ne käsin tangoiksi. Kieputtele tangot tikkuihin ja paista käännellen nuotion loimussa.

Reseptin toteuttanut:

Uusimpia Dansukker reseptejä:



[display-posts tag=”dansukker” include_title=”true” image_size=”thumbnail” wrapper=”div” wrapper_class=”display-posts-grid-container” posts_per_page=”12″]


Tästä löydät kaikki DANSUKKER reseptit

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: