Hunajaiset vuohenjuustopizzatortillat
- 10 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 4 pizzatortilla
Tomaattikastike:
- 2 rkl oliiviöljy
- 1 sipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- ½ dl punaviini
- 1 rkl tomaattipyree
- 400 g tomaattimurska
- tomaattipyree
- suola
- mustapippurirouhe
- kuivattu oregano
- basilika
Täyte:
- 200 g vuohenjuusto
- 1 dl musta oliivi
- 2 dl miniluumutomaatti
- kirsikkatomaatti
- 4 rkl Hunajainen SAM Toscanan hunaja
- tuore basilika
Ihanat illanistujaistarjottavat valmistat helposti. Leikkaa paloiksi tai tarjoa sellaisenaan.
Hunajaiset vuohenjuustopizzatortillat
4 pizzaa
4 kpl pizzatortillaa
Tomaattikastike:
2 rkl oliiviöljyä
1 pieni sipuli
1 valkosipulinkynsi
½ dl punaviiniä
1 rkl tomaattipyreetä
400 g tomaattimurskaa tai paseerattua tomaattia
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
oreganoa tai basilikaa
Täyte:
200 g vuohenjuustoa
1 dl mustia oliiveja
2 dl miniluumu- tai kirsikkatomaatteja
4 rkl Hunajainen Sam Toscanan hunajaa
tuoretta basilikaa
Kuumenna oliiviöljy kattilassa.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Lisää ne kattilaan ja kääntele hetki.
Lisää punaviini, tomaattipyree ja tomaattimurska tai paseerattu tomaatti.
Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää halutessasi oreganoa tai basilikaa.
Kiehauta. Tarkista maku.
Jaa kastike pizzapohjille.
Viipaloi päälle vuohenjuustoa. Ripottele päälle oliiveja, puolitettuja miniluumu- tai kirsikkatomaatteja.
Paista 200-225 asteisessa uunissa noin kymmenen minuuttia.
Valuta päälle hunajaa. Koristele annokset tuoreella basilikalla.