Hunajainen valkosuklaa-karpalojäädyke

  • 10 min Työaika
  • 12 h 10 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

17 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

8 annosta
  • 2 kananmuna
  • 1 dl Hunajainen Sam Hunaja & Sitruuna luomuhunaja
  • 2 dl vispikerma
  • 200 g tuorejuusto
  • (vaihtoehto) maitorahka
  • 2 tl vaniljasokeri
  • 3 dl puolukka
  • (vaihtoehto) karpalo
  • ½ tl kaneli
  • 100 g valkosuklaa

Joulupöydän upea jälkiruoka nostetaan tarjolle pakastimesta. Voit valmistaa jäädykkeen vaikka viikkoa ennen tarjoilua pakastimeen. Voit käyttää myös muita suosikkimarjojasi.

Hunajainen valkosuklaa-karpalojäädyke
8 annosta

2 munaa
½ dl Hunajainen Sam Hunaja & Sitruuna -luomuhunajaa
2 dl vispikermaa
200 g tuorejuustoa tai maitorahkaa
2 tl vaniljasokeria
½ dl Hunajainen Sam Hunaja & Sitruuna -luomuhunajaa
3 dl puolukoita tai karpaloita
½ tl kanelia
100 g valkosuklaata

Vaahdota munat ja Hunaja & Sitruuna -luomuhunaja kuohkeaksi vaahdoksi.
Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon tuorejuusto tai maitorahka, sekä vaniljasokeri, hunaja, puolukat tai karpalot, kaneli ja karkeaksi rouhittu valkosuklaa.
Sekoita joukkoon muna-hunajavaahto. Tarkista maku.

Kaada seos jäädykevuokaan ja anna jäähtyä pakastimessa yön yli suojattuna.

Kumoa jäädyke tarjoiluvadille hetki ennen tarjoilua ja koristele halutessasi valkosuklaalla ja puolukoilla tai karpaloilla.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: