Hunajainen valkosuklaa-karpalojäädyke
- 10 min Työaika
- 12 h 10 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 2 kananmuna
- 1 dl Hunajainen Sam Hunaja & Sitruuna luomuhunaja
- 2 dl vispikerma
- 200 g tuorejuusto
- (vaihtoehto) maitorahka
- 2 tl vaniljasokeri
- 3 dl puolukka
- (vaihtoehto) karpalo
- ½ tl kaneli
- 100 g valkosuklaa
Joulupöydän upea jälkiruoka nostetaan tarjolle pakastimesta. Voit valmistaa jäädykkeen vaikka viikkoa ennen tarjoilua pakastimeen. Voit käyttää myös muita suosikkimarjojasi.
Hunajainen valkosuklaa-karpalojäädyke
8 annosta
2 munaa
½ dl Hunajainen Sam Hunaja & Sitruuna -luomuhunajaa
2 dl vispikermaa
200 g tuorejuustoa tai maitorahkaa
2 tl vaniljasokeria
½ dl Hunajainen Sam Hunaja & Sitruuna -luomuhunajaa
3 dl puolukoita tai karpaloita
½ tl kanelia
100 g valkosuklaata
Vaahdota munat ja Hunaja & Sitruuna -luomuhunaja kuohkeaksi vaahdoksi.
Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon tuorejuusto tai maitorahka, sekä vaniljasokeri, hunaja, puolukat tai karpalot, kaneli ja karkeaksi rouhittu valkosuklaa.
Sekoita joukkoon muna-hunajavaahto. Tarkista maku.
Kaada seos jäädykevuokaan ja anna jäähtyä pakastimessa yön yli suojattuna.
Kumoa jäädyke tarjoiluvadille hetki ennen tarjoilua ja koristele halutessasi valkosuklaalla ja puolukoilla tai karpaloilla.