Brie-juusto toscakuorrutteella
- 15 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 200 g valkohomejuusto
- 1 dl pähkinäsekoitus
- 50 g voi
- ¾ dl hunaja
- 1-2 kumkvatti
- ½ tl vaniljasokeri
- 2 tl vehnäjauho
Makean-suolainen pikkupurtava on Brie-juuston ystävälle mainiota tarjottavaa. Valmista brunssille tai illanistujaisiin.
Brie-juusto toscakuorrutteella
2-4 annosta
200 g Président Le Brie valkohomejuustoa
1 dl pähkinäsekoitusta
50 g voita
¾ dl hunajaa
1-2 puolitettua kumkvattia tai ½-1 tl hyvin pestyn appelsiinin raastettua kuorta
½ tl vaniljasokeria
2 tl vehnäjauhoja
Laita Président Le Brie valkohomejuusto leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan.
Mittaa kattilaan pähkinäsekoitus, voi, hunaja, puolitetut kumkvatit tai appelsiinin raastettu kuori, vaniljasokeri ja vehnäjauhot. Kiehauta, kunnes voi sulaa ja seos on tasainen.
Kaada seos juuston päälle ja laita vuoka 175-asteiseen uuniin, kunnes toscakuorrutus saa kauniin värin ja juusto alkaa pehmetä.
Tarjoa esimerkiksi brunssipöydässä makean-suolaisena herkkuna.