Pippuripihvit ja salmiakki-kermakastike

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

10 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

  • 10 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • 2 Annosta
pippuripihvit ja salmiakkikermakastike
Haganol Haganol

Kaupallinen yhteistyö Apteekin Salmiakki

Pippuripihvit salmiakki-kermakastikkeessa on uskomattoman hieno makuelämys. Nämä ovat myös erittäin helppoja valmistaa. Haganolin Apteekin Salmiakki mixeriä löydät hyvin varustelluista apteekeista.

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 2 naudan ulkofileepihviä
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 rkl voita
  • ripaus suolaa
  • 2 tl sinappia
  • 2 tl hp-kastiketta
  • oman maun mukaan mustapippuria tai pippurisekoitusta
  • 2-3 dl kuohukermaa
  • 2-3 rkl Haganol Apteekin salmiakki mixeriä

Valmistusohje

  • Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
  • Laita pannulle öljy ja voi ja kuumenna.
  • Laita pannulle pihvit ja paista pinta molemmin puolin.
  • Ripottele pinnalle hieman suolaa ja lisää päälle sinappia ja HP-kastiketta sekä mustapippurirouhetta tai pippurisekoitusta oman maun mukaan.
  • Kaada joukkoon kuohukerma ja Apteekin Salmiakki mixeri.
  • Kääntele pihvejä muutaman kerran ja sekoita kastiketta kunnes sakenee. Mikäli haluat nauttia pihvisi mediumina, kypsennä pihvejä 2-3 minuuttia per puoli. Mikäli haluat pihvistä kypsän, kypsennä noin 3-4 minuuttia per puoli.
  • Tarjoa pihvit valkosipulilla maustettujen lohkoperunoiden ja paahdettujen porkkanoiden kanssa.
pippuripihvit salmiakkikermakastikkeessa

Kauppalista

Yhteistyössä