Pippuripihvit ja salmiakki-kermakastike
- 10 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
- 2 Annosta
Advertising information
Ainekset
2 annosta
- 2 naudan ulkofileepihviä
- 2 rkl rypsiöljyä
- 1 rkl voita
- ripaus suolaa
- 2 tl sinappia
- 2 tl hp-kastiketta
- oman maun mukaan mustapippuria tai pippurisekoitusta
- 2-3 dl kuohukermaa
- 2-3 rkl Haganol Apteekin salmiakki mixeriä
Valmistusohje
- Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
- Laita pannulle öljy ja voi ja kuumenna.
- Laita pannulle pihvit ja paista pinta molemmin puolin.
- Ripottele pinnalle hieman suolaa ja lisää päälle sinappia ja HP-kastiketta sekä mustapippurirouhetta tai pippurisekoitusta oman maun mukaan.
- Kaada joukkoon kuohukerma ja Apteekin Salmiakki mixeri.
- Kääntele pihvejä muutaman kerran ja sekoita kastiketta kunnes sakenee. Mikäli haluat nauttia pihvisi mediumina, kypsennä pihvejä 2-3 minuuttia per puoli. Mikäli haluat pihvistä kypsän, kypsennä noin 3-4 minuuttia per puoli.
- Tarjoa pihvit valkosipulilla maustettujen lohkoperunoiden ja paahdettujen porkkanoiden kanssa.