Naudan fileetä, kasvisnyytit, parsaa, tomaatteja ja grillijuustoa

  • 20 min Työaika
  • 3 h Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

5 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Saga Cook logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Saga

Grillikausi on kuumimmillaan. Mikä sen ihanampaa kuin laittaa grilli kuumenemaan ja siirtyä valmistamaan ruokaa ulkona.
Grillin putsaus kuuluu olennaisena osana grillailuun.
Jos maltat hieman nähdä vaivaa etukäteen, se palkitsee ruokailun jälkeen, kun grilli onkin säilynyt puhtaana. SAGA Leivinpaperi ja SAGA Folio kestävät yhdessä kuumennuksen. Voit grillata näistä taitellun arkin päällä ja ruoka saa silti kauniin paistopinnan tarttumatta grilliparilaan tai -ritilään kiinni.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 4 naudan ulkofileepihvejä TAI
  • 4 naudan sisäfileepihvejä
  • 2 tl suolaa
  • mustapippuria
  • 1 nippu vihreää parsaa
  • 2 l vettä
  • 4 sipulia
  • 1 valkosipuli
  • 2 paprikaa
  • 1 kesäkurpitsa
  • 4 jumbo-herkkusientä
  • ¾ dl öljyä
  • 2 rkl balsamiviinietikkaa
  • 2 tl rakuunaa
Lisäksi:
  • 400 g grillijuustoa
  • 500 g miniterttutomaatteja
Lisäksi:
  • SAGA leivinpaperi
  • SAGA folio

Ohje

  • Ota liha huoneenlämpöön 30-60 minuuttia ennen kypsennystä.
  • Esivalmistele parsa. Kuori parsan varret ja leikkaa tyvestä pala pois. Kiehauta vesi ja mausta suolalla. Anna kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan.
  • Taita Saga foliosta ja Saga leivinpaperista alusta. Taita reunat. Laita parsa alustalle ja grillaa molemmin puolin.
  • Valmista kasvisnyytit.
  • Kuori sipulit ja leikkaa lohkoiksi. Irrota valkosipulinkynnet ja kuori.
  • Paloittele paprikat ja kesäkurpitsa reiluiksi suupaloiksi.
  • Lohko herkkusienet.
  • Laita kaikki ainekset kulhoon ja kaada päälle öljyä, balsamiviinietikkaa, suolaa ja rakuunaa. Sekoita.
  • Ota Saga foliosta neljä yhtä suurta arkkia ja laita päälle Saga leivinpaperiarkki. Käännä reunat, jotta ne pysyvät tiiviisti päällekkäin.
  • Jaa seos arkkien keskelle ja käännä nyyteiksi.
  • Grillaa kuumassa grillissä noin 5 minuuttia. Avaa ja nauti ihanista grillikasviksista!
  • Taita samanlainen arkki ja grillaa naudanfileepihvit molemmin puolin. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  • Grillaa myös viipaleiksi leikattu grillijuusto ja miniterttutomaatit folio-leivinpaperialustalla.
  • Nauti ihanasta ruoasta ja puhtaasta grillistä!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: