Marenkinen mustikkajälkiruoka

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
mustikkajalkiruoka
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

45 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Bonne logo vaalea Bonne logo

Kaupallinen yhteistyö Bonne

Ihana marenkinen jälkiruoka valmistuu nopeasti. Bonnen valmiit, sataprosenttiset soseet maustavat helposti erilaiset jälkiruoat ja leivonnaiset. Itsenäisyyspäiväänkin sopiva mustikkasose on upean värinen ja makuinen sose, jota voit annostella kaatonokan avulla jälkiruokaan oman maun mukaan. Kokeile myös muita Bonne marja- tai hedelmäsoseita.

Lue lisää ihanista Bonne -tuotteista

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • 2 dl kuohukermaa TAI
  • 2 dl vispikermaa (vaihtoehto)
  • 200 g mascarponejuustoa TAI
  • 2 tuorejuustoa (vaihtoehto) TAI
  • n. 100 g maitorahkaa (vaihtoehto)
  • ¾ dl sokeria tai maun mukaan
  • n. 2 dl Bonne Mustikkasosetta tai maun mukaan
  • 5-10 kaurakeksiä
  • 8-16 marenkia

Valmistusohje

  • Vaahdota kuohukerma tai vispikerma ja vatkaa joukkoon mascarponejuusto, tuorejuusto tai maitorahka.
  • Mausta sokerilla ja vatkaa joukkoon vielä mustikkasose.
  • Tarkista maku.
  • Murenna käsin joukkoon kaurakeksit ja sekoita varovasti ainekset keskenään.
  • Jaa seos jälkiruokakulhoihin ja murenna joukkoon marenkeja ja kaurakeksejä.
  • Tarjoa!
mustikkajälkiruoka

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä