Makkarakastike

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Makkarakastike
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

31 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Meillä syödään makkararuokia todella harvoin. Tein muutama päivä sitten pitkästä aikaa makkarakastiketta ja kylläpä maistuikin herkulta. En ruskistanut jauhoja, joten kastike on aika vaaleaa.

Advertising information

Ainekset

  • tilkka öljyä TAI
  • margariinia (vaihtoehto)
  • 1 sipuli silppuna
  • 400 g makkaraa kuutioina
  • n. 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 l vettä
  • 1 dl ketsuppia
  • 1-2 rkl sinappia
  • 1 rkl soijakastiketta

Ohje

  • Kuumenna öljy/margariini pannussa, ruskista (freesaa) sipulisilppu ja lisää makkarat, kääntele hetki.
  • Ripottele pinnalle jauhot ja kääntele ne makkaroiden joukkoon.
  • Lisää vesi, ketsuppi, sinappi ja soija.
  • Tarkista maku.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: