Nutella Eclairit -tuulihattutangot
- 15 min Työaika
- 40 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit

Nämä helpot mutta pian tarjoiluvadilta katoavat herkkuleivonnaiset valmistuvat helposti. Leivo halutessasi jo etukäteen ja pakasta. Täytä hetki ennen tarjoilua.
Voit valmistaa myös suolaisen täytteen esimerkiksi tuorejuustosta ja savustetusta kalasta ja maustaa tuoreilla yrteillä.
Advertising information
Ainekset
20 annosta
- 50 g voita
- 2 dl vettä
- 1 ½ dl vehnäjauhoja
- 2 kananmunaa
Täyte:
- 1 prk appelsiini-suklaarahkaa tai muuta rahkaa
- tai kreemiä (mausta tarvittaessa sokerilla) ja/tai
- 200 g Nutellaa
Pinnalle:
- 100 g maitosuklaata
Valmistusohje
- Laita voi ja vesi kattilaan ja kiehauta, kunnes voi on sulanut.
- Lisää vehnäjauhot kerralla ja sekoita voimakkaasti, kunnes seoksesta tulee pallomainen.
- Anna taikinan jäähtyä hetki. Lisää kananmunat yksitellen vatkaten.
- Laita taikina kertakäyttöiseen pursotinpussiin ja leikkaa pursotinpussista pala pois.
- Pursota 10 cm pituisia tankoja leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Jätä kohoamisvaraa.
- Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia.
- Leikkaa jäähtyneet tuulihattutangot reunasta auki ja pursota täytteeksi joko appelsiini- suklaarahkaa tai Nutellaa tai sekoita Nutella rahkan joukkoon ja sekoita.
- Paloittele maitosuklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
- Valuta sulatettua suklaata leivonnaisten päälle ja nosta tarjolle.