Valkosipuli-pestotäytteiset juustosarvet
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- vehnäjauho
- leivinjauhe
- suola
- juustoraaste
- margariini
- kermaviili
- valkosipulituorejuusto
- vihreä pesto
- kananmuna
- juustoraaste
- seesaminsiemeniä
- unikonsiemeniä
Valkosipuli-pestotäytteiset juustosarvet 16 kpl
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/4 tl suolaa
2 dl juustoraastetta
50 g margariinia
1 prk kermaviiliä
Täyte:
n. 1 tl valkosipulituorejuustoa ja 1 tl vihreää pestoa/ sarvi
Voiteluun:
munaa
Pinnalle:
juustoraastetta tai seesamin- tai unikonsiemeniä
Sekoita
kuivat aineet, juustoraaste ja pehmeä margariini. Lisää kermaviili ja
sekoita vain sen verran, että ainekset tasoittuvat.
Jaa taikina
kahteen osaan ja kaulitse jauhoja apuna käyttäen pyöreä ympyrä, joka on
halkaisijaltaan n 30 cm. Jaa taikina kahdeksaan sektoriin. Tee toiselle
taikinaosalle samoin. Laita lusikallinen pestoa ja
valkosipulituorejuustoa jokaisen taikinasektorin leveään kohtaan. Kääri
rullalle leveästä päästä aloittaen ja käännä sarveksi.
Voitele munalla ja ripottele pinnalle juustoraastetta tai siemeniä.
Paista 225-asteisessa uunissa keskiritilätasolla 12-15 minuuttia.