Pienet pekonisydämet
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- margariini
- voi
- vehnäjauho
- grahamjauho
- vesi
- pekoni
- kirsikkatomaatti
- mozzarella
- persilja
- kerma
- kananmuna
- juustoraaste
Tarjosin vierailleni pieniä pekonisia piiraita, jotka paistoin annospaloiksi Bake and Partyn silikonisissa sydänvuoissa .
Pienet pekonisydämet
Pohja:
175 g margariinia tai voita
2 dl vehnäjauhoja
2 dl grahamjauhoja
1/2 dl vettä
Täyte:
1 pkt (n. 150 g) pekonia silppuna
6 kirsikkatomaattia
50 g mozzarellaa paloiteltuna
persiljaa silppuna
Liemi:
2 dl kermaa
2 munaa
150 g juustoraastetta
Nypi rasva ja jauhot ryynimäiseksi, lisää neste nopeasti sekoittaen.
Jaa taikina muffinivuokien pohjalle ja reunoille.
Paista silputtu pekoni kypsäksi.
Ripottele pekoni taikinapohjan päälle. Puolita kirsikkatomaatit ja laita puolikkaat jokaiseen pikkuvuokaan.
Paloittele mozzarella ja jaa se vuokiin, ripottele pinnalle persiljasilppu.
Sekoita liemen ainekset keskenään ja jaa se vuokiin.
Paista 200 asteisen uunin toiseksi alimmalla ritilätasolla noin 20 minuuttia.