Pienet pekonisydämet

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • margariini
  • voi
  • vehnäjauho
  • grahamjauho
  • vesi
  • pekoni
  • kirsikkatomaatti
  • mozzarella
  • persilja
  • kerma
  • kananmuna
  • juustoraaste

Tarjosin vierailleni pieniä pekonisia piiraita, jotka paistoin annospaloiksi Bake and Partyn silikonisissa sydänvuoissa .

Pienet pekonisydämet

Pohja:
175 g margariinia tai voita
2 dl vehnäjauhoja
2 dl grahamjauhoja
1/2 dl vettä

Täyte:
1 pkt (n. 150 g) pekonia silppuna
6 kirsikkatomaattia
50 g mozzarellaa paloiteltuna
persiljaa silppuna

Liemi:
2 dl kermaa
2 munaa
150 g juustoraastetta

Nypi rasva ja jauhot ryynimäiseksi, lisää neste nopeasti sekoittaen.
Jaa taikina muffinivuokien pohjalle ja reunoille.

Paista silputtu pekoni kypsäksi.
Ripottele pekoni taikinapohjan päälle. Puolita kirsikkatomaatit ja laita puolikkaat jokaiseen pikkuvuokaan.
Paloittele mozzarella ja jaa se vuokiin, ripottele pinnalle persiljasilppu.

Sekoita liemen ainekset keskenään ja jaa se vuokiin.
Paista 200 asteisen uunin toiseksi alimmalla ritilätasolla noin 20 minuuttia.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä