Kurkkukuppikakut

  • 15 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

5 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

12-15 annosta
  • 4 kananmuna
  • 2 dl rypsiöljy
  • 300 g kurkku
  • 4 dl sokeri
  • 4 ½ dl vehnäjauho
  • 1 tl ruokasooda
  • 1 tl leivinjauhe
  • 1 tl kaneli
  • ½ tl kardemumma
  • 200 g tuorejuusto
  • sulatejuusto
  • 4 dl tomusokeri
  • 1 tl vaniljasokeri
  • ½ tl sitruunan raastettu kuori
Kuorrutus

Epäilyttääkö? Siinä tapauksessa erityisesti suosittelen kokeilemaan tätä reseptiä.
Mikäli porkkanakakku on heikkoutesi, pidät takuuvarmasti myös kurkkukuppikakuista. Nämä mehevät suupalat voit leipoa myös uunivuokaan ja leikata annosneliöiksi.

Kurkkukuppikakut
12-15 kpl

4 kananmunaa
2 dl rypsiöljyä
300 g raastettua kurkkua
4 dl sokeria
4 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl ruokasoodaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl kanelia
½ tl kardemummaa

Kuorrutus:
200 g tuorejuustoa tai sulatejuustoa
4 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
½ tl raastettua sitruunan kuorta

Riko kananmunat kulhoon. Mittaa joukkoon öljy. Raasta kurkku ja purista ylimääräinen neste pois. Lisää kurkkuraaste kulhoon. Mittaa joukkoon sokeri, vehnäjauhot, ruokasooda, leivinjauhe, kaneli ja kardemumma. Sekoita taikina tasaiseksi ja jaa muffinivuokiin.
Paista 225 -asteisessa uunissa keskiritilätasolla noin 15 minuuttia. Jäähdytä.
Valmista kuorrutus.
Mittaa kuorrutuksen ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Levitä kuorrutus valmiiden kuppikakkujen päälle. Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä