Iloiset kuppikakut

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

17 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Advertising information

(kuva: Arto Vuohelainen)

Nämä kuppikakut ovat helppotekoisia ja näyttävän näköisiä.

Leivo iloisen väriset kuppikakut Eskimo Tivoli muffinsivuokiin. Suloisia kuppikakkuja vaikkapa lastenjuhliin täytekakun tilalle.

Iloiset kuppikakut
12 kpl

4 munaa
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl Dansukker Fariinisokeria
1 dl kermaviiliä tai maitorahkaa
1 dl (100 g) sulatettua voita tai margariinia
2 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl Meira Hasselpähkinärouhetta
1 tl sitruunankuoriraastetta

Pinnalle:

2 ½ dl vispikermaa
200 g maitorahkaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Lisäksi:

1 pkt Eskimo Tivoli muffinsivuoka
Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Dansukker Mansikanmakuista tomusokeria
(punaista elintarvikeväriä)
2 kpl Eskimo pursotinpusseja ja pakkauksen punainen pursotinterä
mansikoita
Meira Suklaaströsseleitä
sitruunamelissaa

Mittaa taikinan ainekset kulhoon ja sekoita puuhaarukalla.
Jaa taikina Tivoli muffinivuokiin ja paista 200-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia.
Jäähdytä.

Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon maitorahka tai tuorejuusto.
Mausta vaniljasokerilla.
Jaa seos kahteen kulhoon.
Mausta toinen seos Siro erikoishienolla sokerilla ja toinen mansikanmakuisella tomusokerilla.
Jos haluat täytteestä vaaleanpunaisempaa, lisää joukkoon hieman punaista elintarvikeväriä ja sekoita tasaiseksi.

Pursota seokset muffinien pinnalle.
Koristele mansikanmakuiset kuppikakut mansikoilla ja toiset sitruunamelissanlehdillä ja suklaaströsseleillä.
Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä