Sokerimassa

Uusimmat reseptit
Advertising information
Sokerimassa
Tänään kokeilin Sekasopan Marielta saadulla helpolla ohjeella sokerimassaa.
Tämä ei ole kyllä heikkohermoisen hommaa ollenkaan.
Massa
kovettui tosi nopeasti, sain sitä kyllä pehmeäksi ja
muotoilukelpoiseksi aina hetkeksi, kun käytin sitä hetken (10-20
sekuntia) mikrossa.
Valmiin massan värjääminen oli hankalaa ja jätin sen suosiolla tuollaiseksi.
Toinen
tenkkapoo oli kaulitun levyn pöydästä irroittaminen. Ei ollut helppoa,
vaikka oli reilusti tomusokeria alla. Kun teki levystä paksumman, se
irtosi kyllä, mutta rupesi lohkeilemaan.
Tulipahan testattua muutamaa uutta välinettä, kuviokaulin oli aika hauska.
Vaahtokarkkitaikina
on huomattavasti miellyttävämpi käsitellä, marsipaaniakin tuli ikävä,
vaikka se onkin mulle hyvinkin vieras tuote. Luulen, että nuo
koristeluvälineet sopivat paremmin edellä mainittuihin massoihin.
Tai, voin olla pahasti väärässäkin, ehkä tämä vaatii pidempää pinnaa;)
Tässä
pikkuinen kakku, jonka kuorrutin. Pohja on kääretorttulevy kahdessa
kerroksessa, kostutettu appelsiinilimulla, täytetty vaahdotetulla Flora
vispillä, joukossa appelsiininmakuista After eightiä. Päällä ennen
kuorrutusta appelsiinimarmeladia.