Sosekeitto paahdetuista kasviksista

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Sosekeitto paahdetuista kasviksista
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Biomed

Valmista ihastuttava keitto vaikkapa jääkaappiin jääneistä juureksista tai mukuloista. Mausteita et luuliemijauheen lisäksi tarvitse, jollet halua lisätä hieman suolaa.

Oletko jo tutustunut Biomedin luuliemijauheeseen? Se on erittäin ravintorikas tuote, joka liukenee veteen. Voit maustaa sillä erilaiset keitot ja lisätä kylmiin ja lämpimiin juomiin. Annostele 1-2 tl jauhetta per ruokailija päivää kohden.
Tuotteita on kaksi. Toinen on maustettu kurkumiinilla, chilillä ja inkiväärillä ja se sopii erityisesti keittoruokiin tai sellaisenaan nautittavaksi. Toista jauhetta voit käyttää myös kylmiin ja makeisiin juomiin.

Lue lisää Biomedin suositusta luuliemijauheesta täältä

Advertising information

Luuliemijauheen TOP 5 käyttötarkoitukset

Mitä luuliemi on, ja mitä se sisältää? Miksi tätä ikiaikaisen vanhaa juomaa on alettu taas käyttämään? Lue TOP 5 käyttötarkoitusta

Luuliemen TOP 5 käyttötarkoitusta

Ainekset

2-3 annosta
  • 500 g luomupalsternakkaa
  • 500 g kukkakaalia
  • 300 g luomujuuriselleriä
  • ripaus suolaa
  • 3 rkl avokadoöljyä
  • 7 dl kiehuvaa vettä
  • 3 tl Biomed Luuliemijauhe kurkumiini, inkivääri, chili
  • 1 dl kuohukermaa tai kasvipohjaista ”kermaa”
  • maun mukaan suolaa

Valmistusohje

  • Kuori ja paloittele kasvikset ja levitä ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  • Ripottele pinnalle hieman suolaa ja avokadoöljyä.
  • Paahda 225 asteessa kunnes kasvikset ovat kypsiä.
  • Laita ne tehosekoittimeen.
  • Sekoita kiehuvan veden joukkoon luuliemijauhe ja lisää juoma tehosekoittimeen.
  • Soseuta.
  • Lisää vielä suolaa ja kerma ja sekoita tasaiseksi.
  • Tarkista maku.
  • Tarjoa sosekeitto heti!
Sosekeitto paahdetuista kasviksista

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: