Kookoksinen katkarapu-nuudelikeitto
- 10 min Työaika
- 50 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ginger People Inkiväärimurska
Pidä kaapissa purkki Ginger People Inkiväärimurskaa ja lisää pannulle kanan, äyriäisten, kalan tai naudanlihan kanssa. Tiesitkö, että Ginger People inkiväärimurska on luomua, lisäaineetonta ja soseesta 90% on inkivääriä. Purkki säilyy avattuna jääkaapissa kolme kuukautta. Käytä annosteluun aina puhdasta lusikkaa.
Ainekset
8 annosta
- 2 valkosipulinkynttä
- ½ punainen chili
- 3 rkl rypsiöljyä
- 1 tl kurkumaa jauheena
- 1 rkl Ginger People luomu inkiväärimurskaa
- 4 dl kookosmaitoa
- 5 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio TAI
- 1 kalaliemikuutio (vaihtoehto)
- 1-2 rkl kalakastiketta
- 300 g isoja katkarapuja
- 200 g täysjyvänuudeleita
- 2 l vettä
Pinnalle:
- 1 kevätsipulinvarsi
- 1 lime lohkoina
- minttua
Valmistusohje
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna chili
- Kuumenna rypsiöljy kattilassa ja lisää valkosipuli, chili, jauhettu kurkuma ja inkiväärimurska
- Kääntele hetki miedolla lämmöllä sekoitellen.
- Lisää kookosmaito, vesi ja murennettu kasvis- tai kalaliemikuutio.
- Kiehauta ja lisää kalakastike.
- Tarkista maku ja lisää tarvittaessa kalakastiketta.
- Sulata katkaravut.
- Kiehauta vesi ja laita täysjyvänuudelit joukkoon.
- Anna seistä hetki, kunnes nuudelit ovat sopivan pehmeitä, valuta.
- Jaa liemi kulhoihin.
- Laita joukkoon nuudelit ja katkaravut.
- Hienonna pinnalle kevätsipulia ja tuoretta minttua.
- Tarjoa keiton seuraksi limelohkoja.