Keltainen herne-savupekonikeitto

  • Luonut: Hellapoliisi
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

27 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

  • 15 min Työaika
  • 14 h Valmistusaika
  • 4 Annosta

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • keltainen ruokaherne
  • vesi
  • savupekoni
  • suola
  • meirami
  • vahva sinappi

Kohta on taas laskiainen, jolloin laitetaan soppapadat porisemaan!

Hernekeittoon saat uutta ilmettä kokeilemalla vaihteeksi keltaisia ruokaherneitä.
Joukkoon voit halutessasi lisätä myös hieman porkkanaa ja palsternakkaa.

Keltainen herne-savupekonikeitto
4 annosta

500 g keltaisia ruokaherneitä
3 l vettä
200 g savupekonia
1 tl suolaa
1 tl meiramia
1-2 rkl vahvaa sinappia

Huuhtele herneet ja liota yön yli.
Keitä noin kaksi tuntia liotusvedessä ja mausta suolalla, meiramilla ja sinapilla.
Lisää loppuvaiheessa paloiteltu savupekoni.

Vinkki! Jos valmistat gluteenitonta ruokaa, varmista, että sinappi on gluteenitonta.

Yhteistyössä