Kasvis-kinkkukeitto

  • 10 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

19 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Nevalan Peruna logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

8 annosta
  • 200 g kesäkurpitsa
  • 1 (varsineen) kevätsipuli
  • 100 g parsakaali
  • 3 rkl rypsiöljy
  • 1 ½ l vesi
  • 1-2 laakerinlehti
  • 2-3 kasvisliemikuutio
  • lihaliemikuutio
  • 700 g Nevalan peruna kiusausperuna
  • 350 g palvikinkku
  • 70 g tomaattipyree
  • 1 ruukku tuore persilja
  • suola

Nevalan perunatuotteet helpottavat arjessa ja juhlassa. Valmiiksi kypsennetyt ja paloitellut perunat erilaisissa muodoissa tekevät ruoanlaitosta helppoa ja nopeampaa.
Satokauden kasviksista, perunasta ja kinkusta valmistettu keitto maistuu kaiken ikäisille!

Kasvis-kinkkukeitto
8 annosta

200 g kesäkurpitsaa
1 kesäsipuli varsineen
100 g parsakaalia
3 rkl rypsiöljyä
1 ½ l vettä
1-2 laakerinlehteä
2-3 kasvis- tai lihaliemikuutiota
700 g Nevalan peruna kiusausperunaa
350 g palvikinkkua
70 g tomaattipyreetä
1 ruukku persiljaa
suolaa maun mukaan

Paloittele kesäkurpitsa suikaleiksi ja hienonna kesäsipuli varsineen. Irrota parsakaali pieniksi kukinnoiksi.
Kuumenna öljy isossa kattilassa ja lisää joukkoon kesäkurpitsa, sipuli ja parsakaali. Kääntele hetki. Lisää vesi, laakerinlehdet ja liemikuutiot. Anna kiehua noin viisi minuuttia. Lisää kiusausperunat, paloiteltu palvikinkku ja tomaattipyree. Kuumenna. Hienonna persilja ja lisää joukkoon. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Vinkki! Lisää joukkoon omia suosikkikasviksia halutessasi.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: