Täytetyt pestokrepit

  • 10 min Työaika
  • 25 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

8 annosta
  • 5 dl maito
  • 2-3 kananmuna
  • suola
  • 3 rkl öljy
  • 3-3½ dl vehnäjauho
  • n. 1 dl vihreä pesto
  • 2 sipuli
  • 2-3 tomaatti
  • 1 punainen paprika
  • 200 g fetajuusto
  • n. 1 dl parmesaaniraaste

Eräänä päivänä jääkaapin sisältöä katsellessani mietin mitä ihmettä tekisin avatusta pestopurkillisesta, sillä sehän ei kestä avattuna muutamaa päivää pidempään.
Mieleeni juolahti mielestäni nerokas ajatus. Pestolettuja pinaattilettujen tapaan!

Lopputulos oli aivan loistava!
Jos siis haluat tarjota vieraillesi pientä suolaista, helppoa ja edullistakin, tässä on kokeilemisen arvoinen ohje.

Pestokrepit
8 kpl

5 dl maitoa
2-3 munaa
ripaus suolaa
2 rkl öljyä
3-3½ dl vehnäjauhoja
n. 1 dl vihreää pestoa

Täyte:
tilkka öljyä
2 sipulia ohuina renkaina
2-3 tomaattia kuutioina
1 punainen paprika suikaleina tai kuutioina
200 g fetajuustoa kuutioina
n. 1 dl parmesaani-, tai muuta juustoraastetta

Sekoita maidon joukkoon, munat, suola, öljy, vehnäjauhot ja pesto, anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.
Paista isoiksi räiskäleiksi molemmin puolin.

Kuumenna tilkka öljyä pannulla, paista sipulit, tomaatit, paprika, feta ja juustoraaste pehmoiseksi täytteeksi ja nosta kreppien väliin.
Käännä kaksinkerroin ja nosta lautaselle.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: