Palak paneer

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Palak paneer
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

159 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Palak Paneer on intialainen kasvisruoka, jossa on käytetty upeita mausteita tuomaan makua. Yhdessä tuoreiden kotimaisten kasvisten kanssa niistä valmistuu herkullinen kasvisruoka, jota voit tarjota riisin tai naanleipien seurana.

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 tl tuoretta inkivääriä
  • 2‐3 rkl rypsiöljyä
  • 1 tl garam masalaa
  • 1 tl juustokuminaa
  • 1 tl jauhettua korianteria
  • 4‐5 tomaattia
  • ½ punainen chilipaprika
  • 200 g babypinaattia
  • 100 g turkkilaista jogurttia
  • 250 g kotijuustoa
Pinnalle:
  • tuoretta korianteria

Valmistusohje

  • Kuori ja hienonna sipuli, valkosipulinkynnet ja inkivääri.
  • Kuumenna rypsiöljy pannulla ja lisää kasvikset ja mausteet. Kääntele hetki.
  • Lisää kuutioidut tomaatit, hienonnettu chilipaprika ja pinaatti. Kääntele hetki, kunnes pinaatti pehmenee.
  • Lisää turkkilainen jogurtti ja kuutioitu kotijuusto.
  • Kuumenna pikaisesti. Tarkista maku.
  • Ripottele pinnalle tuoretta korianteria.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: