Palak paneer
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
2 annosta
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 tl tuoretta inkivääriä
- 2‐3 rkl rypsiöljyä
- 1 tl garam masalaa
- 1 tl juustokuminaa
- 1 tl jauhettua korianteria
- 4‐5 tomaattia
- ½ punainen chilipaprika
- 200 g babypinaattia
- 100 g turkkilaista jogurttia
- 250 g kotijuustoa
Pinnalle:
- tuoretta korianteria
Valmistusohje
- Kuori ja hienonna sipuli, valkosipulinkynnet ja inkivääri.
- Kuumenna rypsiöljy pannulla ja lisää kasvikset ja mausteet. Kääntele hetki.
- Lisää kuutioidut tomaatit, hienonnettu chilipaprika ja pinaatti. Kääntele hetki, kunnes pinaatti pehmenee.
- Lisää turkkilainen jogurtti ja kuutioitu kotijuusto.
- Kuumenna pikaisesti. Tarkista maku.
- Ripottele pinnalle tuoretta korianteria.