Nacho-nyhtisvuoka

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
nacho-nyhtisvuoka
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

12 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Ihastuttava nacho-nyhtisvuoka on illanistujaisherkku valmistuu näppärästi uunissa. Tarjoa seuraksi itse valmistettua guacamolea.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 250 g nachoja
  • 2 rkl rypsiöljyä TAI
  • 2 rkl avokadoöljyä (vaihtoehto)
  • 250 g nyhtökauraa
  • 2-3 rkl tacomaustetta
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 200-250 g valmista salsakastiketta
  • 200 g mozzarella juustoraastetta
Guacamole:
  • 2 avokadoa
  • 1 iso tomaatti
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ½ sipuli
  • ripaus suolaa
  • pala punaista chilipaprikaa
  • muutama korianterioksa
Lisäksi:
  • smetanaa TAI
  • ranskankermaa (vaihtoehto)

Valmistusohje

  • Laita nachot leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan.
  • Kuumenna öljy pannulla ja lisää joukkoon nyhtökaura, tacomauste ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Kääntele hetki.
  • Lisää salsakastike ja kuumenna.
  • Kaada seos nachojen päälle uunivuokaan ja ripottele pinnalle mozzarellajuustoraastetta. Kuumenna 200-asteisessa uunissa, kunnes juusto on sulanut.
  • Valmista guacamole.
  • Halkaise avokadot, poista kivet ja koverra hedelmäliha kulhoon.
  • Lisää tomaatti, valkosipulinkynsi, puolikas kuorittu sipuli, suola, chilipaprika ja muutama korianterinoksa. Jauha sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi.
  • Tarkista maku.
  • Tarjoa guacamole ja smetana tai ranskankerma nacho-nyhtisvuoan kanssa.
  • Vinkki! Voit myös kuoria tomaatin kuorimaveitsellä tai kaltata sen upottamalla kiehuvan kuumaan veteen, kunnes kuori alkaa irrota. Tee tomaatin pintaan ensin ristikkäisviilto.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä