Nacho-nyhtisvuoka
- 15 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 250 g nachoja
- 2 rkl rypsiöljyä TAI
- 2 rkl avokadoöljyä (vaihtoehto)
- 250 g nyhtökauraa
- 2-3 rkl tacomaustetta
- 2 valkosipulinkynttä
- 200-250 g valmista salsakastiketta
- 200 g mozzarella juustoraastetta
Guacamole:
- 2 avokadoa
- 1 iso tomaatti
- 1 valkosipulinkynsi
- ½ sipuli
- ripaus suolaa
- pala punaista chilipaprikaa
- muutama korianterioksa
Lisäksi:
- smetanaa TAI
- ranskankermaa (vaihtoehto)
Valmistusohje
- Laita nachot leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan.
- Kuumenna öljy pannulla ja lisää joukkoon nyhtökaura, tacomauste ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Kääntele hetki.
- Lisää salsakastike ja kuumenna.
- Kaada seos nachojen päälle uunivuokaan ja ripottele pinnalle mozzarellajuustoraastetta. Kuumenna 200-asteisessa uunissa, kunnes juusto on sulanut.
- Valmista guacamole.
- Halkaise avokadot, poista kivet ja koverra hedelmäliha kulhoon.
- Lisää tomaatti, valkosipulinkynsi, puolikas kuorittu sipuli, suola, chilipaprika ja muutama korianterinoksa. Jauha sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi.
- Tarkista maku.
- Tarjoa guacamole ja smetana tai ranskankerma nacho-nyhtisvuoan kanssa.
- Vinkki! Voit myös kuoria tomaatin kuorimaveitsellä tai kaltata sen upottamalla kiehuvan kuumaan veteen, kunnes kuori alkaa irrota. Tee tomaatin pintaan ensin ristikkäisviilto.