Kasvistäytteiset paprikat

  • 15 min Työaika
  • 45 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

46 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 1 keltainen paprika
  • 1 punainen paprika
  • 2 sipulinvarsi
  • ½ kesäkurpitsa
  • 2 valkosipulinkynsi
  • 100 g miniluumutomaatti
  • 100 g siitakesieni
  • ½ punainen chilipaprika
  • tuore oregano
  • 2-3 rkl öljy
  • suola
  • mustapippuri
  • 100 g juustoraaste

Kasviksilla täytetyt paprikat sopivat tarjottavaksi sellaisenaan tai grilliruoan seurana.
Voit valmistaa ruoan uunissa tai kuumassa grillissä.

Kasviksilla täytetyt paprikat
2 annosta

1 keltainen paprika
1 punainen paprika
2 sipulinvartta
½ pieni kesäkurpitsa
2 valkosipulinkynttä
100 g miniluumutomaatteja
100 g siitakesieniä
½ punainen chilipaprika
tuoretta oreganoa
2-3 rkl öljyä
suolaa maun mukaan
mustapippuria maun mukaan
100 g juustoraastetta

Huuhtele paprikat ja leikkaa niistä hatut irti.
Poista siemenet.
Nosta ne sivuun ja esivalmistele kasvikset.
Hienonna sipulinvarret, paloittele kesäkurpitsa, hienonna valkosipulinkynnet, puolita miniluumutomaatit ja paloittele tarvittaessa siitakesieniä
Hienonna myös chilipaprika ja oreganoa.
Kuumenna öljy pannulla. Lisää kasvikset ja kääntele muutaman minuutin ajan.
Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Lisää juustoraaste ja kääntele ainekset sekaisin.
Täytä paprikat täytteellä ja laita 200 -asteiseen uuniin tai kuumaan grilliin. Kypsennä, kunnes paprikat alkavat pehmetä.

Tarjoa heti!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä