Jalotofu-kiinankaalipaistos
Uusimmat reseptit
Advertising information
Arjen kiireessä pikaisesti valmistuvat ruoat ovat suosittuja.
Pikaruoan ei silti tarvitse olla epäterveellistä.
Tofusta saat proteiinin helpolla tavalla. Joukkoon hieman lehtivihreää ja pannun kautta lautaselle.
Hyvää ja ravitsevaa!
Hyödynnä Jalotofun upeita tofuja. Valmiiksi marinoidut tofut ovat käyttövalmiita ja maistuvat herkulliselle.
Jalotofu-kiinankaalipaistos
2-4 annosta
2 rkl öljyä
300 g Jalotofua, marinoitua
2 rkl öljyä
400 g kiinankaalia tai paksoita
2 valkosipulinkynttä
(1 sitruunaruohon tyviosa)
pala punaista chilipaprikaa
3 rkl osterikastiketta
2 dl vettä
mustapippuria myllystä
2 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
Paloittele marinoitu Jalotofu kuutioiksi.
Poista kiinankaalista tai paksoista kanta ja huuhtele lehdet.
Leikkaa lehdet pituussuunnassa pitkittäin muutamaan osaan isoiksi suikaleiksi.
Kuumenna öljy pannulla.
Paista Jalotofu-kuutiot kauttaaltaan kauniin värisiksi.
Nosta tofukuutiot sivuun.
Kuumenna öljy pannulla.
Lisää kiinankaali- tai paksoisuikaleet kuumalle pannulle.
Hienonna valkosipulinkynnet ja sitruunaruohon vaalea tyviosa sekä chilipaprika ja lisää joukkoon. Kääntele kovalla lämmöllä. Lisää osterikastike ja jatka kääntelyä, kunnes suikaleet alkavat kutistua.
Lisää vielä vesi ja anna kiehua hetki. Lisää paistetut Jalotofu-kuutiot ja kuumenna.
Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Ripottele pinnalle paahdettuja seesaminsiemeniä.
Tarjoa sellaisenaan tai riisin kanssa.