Intialainen kasvispata

  • 15 min Työaika
  • 45 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
Intialainen kasvispata
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

116 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Intialainen kasvispata on ihastuttava tarjottava milloin tahansa. Kotimaisista kasviksista saat itämaisten mausteiden kanssa täyteläisen pataruoan. Tarjoa seuraksi tuoretta leipää.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 2 tl juustokuminaa
  • 2 tl garam masala -mausteseosta
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl inkivääriä
  • 1 punainen chilipaprika
  • 2 sipulia
  • 8-10 perunaa
  • 2-3 porkkanaa
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 punainen paprika
  • 200 g herkkusieniä
  • 8-10 tomaattia
  • ¾ dl rypsiöljyä TAI
  • ¾ dl seesamiöljyä (vaihtoehto)
  • kookosmaitoa
  • suolaa
  • 1 ruukku tuoretta korianteria

Valmistusohje

  • Kuori ja paloittele sipuli, perunat ja porkkanat reiluiksi lohkoiksi. Kuutioi kesäkurpitsa ja paprika. Leikkaa herkkusienet ja tomaatit lohkoiksi.
  • Kuumenna rypsiöljy kattilassa ja lisää juustokumina, garam masala ja hienonnetut valkosipulinkynnet, inkivääri ja chilipaprika.
  • Lisää loput kasvikset ja kääntele hetki kovalla lämmöllä.
  • Lisää kookosmaito ja anna kasvisten hautua kypsäksi kannen alla miedolla lämmöllä.
  • Hienonna joukkoon tuoretta korianteria.
  • Tarjoa intialainen kasvispata tuoreen leivän kera.
Mausteinen kasvispata

Saatat pitää myös...

Mausteinen kasvispata sopii erinomaisesti pimeneviin iltoihin. Kannattaa tutustua.

Mausteinen kasvispata

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: