Intialainen kasvispata

  • 15 min Työaika
  • 45 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

111 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 2 tl juustokumina
  • 2 tl garam masala
  • 4 valkosipulinkynsi
  • 1 rkl inkivääri
  • 1 punainen chilipaprika
  • 2 sipuli
  • 8-10 peruna
  • 2-3 porkkana
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 punainen paprika
  • 200 g herkkusieni
  • 8-10 tomaatti
  • ¾ dl rypsiöljy
  • (vaihtoehto) seesamiöljy
  • kookosmaito
  • suola
  • 1 ruukku tuore korianteri

Intialainen kasvispata on ihastuttava tarjottava milloin tahansa. Kotimaisista kasviksista saat itämaisten mausteiden kanssa täyteläisen pataruoan. Tarjoa seuraksi tuoretta leipää.

Intialainen kasvispata
4 annosta

2 tl juustokuminaa
2 tl garam masalaa
4 valkosipulinkynttä
1 rkl inkivääriä
1 punainen chilipaprika
2 isoa sipulia
8-10 perunaa
2-3 porkkanaa
1 kesäkurpitsa
1 punainen paprika
200 g herkkusieniä
8-10 tomaattia
¾ dl rypsi- tai seesamiöljyä
4 dl kookosmaitoa
suolaa maun mukaan
1 ruukku tuoretta korianteria

Kuori ja paloittele sipuli, perunat ja porkkanat reiluiksi lohkoiksi. Kuutioi kesäkurpitsa ja paprika. Leikkaa herkkusienet ja tomaatit lohkoiksi.
Kuumenna rypsiöljy kattilassa ja lisää juustokumina, garam masala ja hienonnetut valkosipulinkynnet, inkivääri ja chilipaprika.
Lisää loput kasvikset ja kääntele hetki kovalla lämmöllä.
Lisää kookosmaito ja anna kasvisten hautua kypsäksi kannen alla miedolla lämmöllä.
Hienonna joukkoon tuoretta korianteria.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: