Tulinen tomaattisalsa

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

11 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

  • 10 tomaatti
  • 1 sipuli
  • 1 paprika
  • 5-7 valkosipulinkynsi
  • 1-3 chilipaprika
  • mustapippurirouhe
  • ½ dl sokeri
  • 1 tl juustokumina

Tulinen tomaattisalsa sopii vaikkapa nachojen dippailuun. Tarjoa myös tortillojen seurana.

Tulinen tomaattisalsa

10 tomaattia
1 iso sipuli
1 paprika
5-7 valkosipulinkynttä
1-3 tulinen chilipaprikaa maun mukaan
reilusti mustapippuria myllystä
½ dl sokeria
1 tl juustokuminaa

Leikkaa tomaatit puolikkaiksi ja poista kannat. Leikkaa tomaatit lohkoiksi.
Kuori sipuli ja leikkaa lohkoiksi.
Puolita paprika ja poista siemenet.
Kuori valkosipulinkynnet.
Puolita chilipaprikat, mutta älä poista siemeniä.
Laita ainekset leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Paahda 250 -asteisessa uunissa, kunnes kasvikset ovat saaneet väriä ja pehmenneet.
Laita ainekset tehosekoittimeen ja lisää joukkoon reilusti mustapippuria, sokeria ja juustokuminaa.
Jauha kastikkeeksi. Jätä halutessasi hieman sattumia.
Tarkista maku.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä