Tomaatti-mozzarellavartaat

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

10 annosta
  • 250 g kirsikkatomaatti
  • miniluumutomaatti
  • 250 g mozzarellapala
  • 1 ruukku tuore basilika
  • ½ dl oliiviöljy
  • suola
  • 2 rkl cashewpähkinä
  • pinjansiemeniä
  • 1 rkl sitruunamehu

Mozzarella-tomaattivartaat ovat ihania pikkusyömistä. Tarjoa näitä myös juhlissa!

Tomaatti-mozzarellavartaat
noin 10 kpl

250 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja
250 g mozzarellapalloja

Basilikaöljy:
1 ruukku basilikaa
½ dl oliiviöljyä
ripaus suolaa
2 rkl cashewpähkinöitä tai pinjansiemeniä
1 rkl sitruunamehua

Laita basilika kulhoon.
Lisää oliiviöljy, suola, cashewpähkinät tai pinjansiemenet ja sitruunamehu.
Jauha tasaiseksi sauvasekoittimella.
Kääntele tomaatit ja mozzarellapallot basilikaöljyssä ja pujota varrastikkuihin tai cocktailtikkuihin.
Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: