Ratatouille grillipellillä
- 10 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 2 punasipuli
- ½ kesäkurpitsa
- ½ keltainen paprika
- ½ punainen paprika
- 1 valkosipuli
- 3 tomaatti
- suola
- mustapippurirouhe
- oliiviöljy
- rypsiöljy
Lisäksi:
- arkki SAGA leivinpaperi
- SAGA folio
Tämä on se aika vuodesta kun moni kaivaa grillit talviteloilta. Vaikka olisitkin grillannut läpi vuoden, muistuttelen helppotekoisesta grillipellistä, jonka käännät kädenkäänteessä folioarkista ja leivinpaperista.
Grillipelti suojaa grilliä, pitää pienet grillattavat aisoissa tiputtamatta niitä grilliritilän väliin, mutta
antaen grillattavaan tuotteeseen silti grilliruoalle ominaisen maun. Grillipelti on mainio myös kun
grillaat juustoja tai muita proteiinipitoisia tuotteita, jotka tarttuvat herkästi grilliparilaan tai ritilään kiinni.
Ratatouille grillipellillä
2-3 annosta
2 punasipulia
½ kesäkurpitsa
½ keltainen paprika
½ punainen paprika
1 kokonainen valkosipuli
3 tomaattia
suolaa
mustapippuria myllystä
oliiviöljyä tai rypsiöljyä
Lisäksi:
arkki Saga Leivinpaperia
arkki Saga Foliota
Kuori punasipulit ja leikkaa puolikkaiksi tai lohkoiksi.
Paloittele kesäkurpitsa, paprikat ja tomaatit.
Laita folioarkki pöydälle kiiltävä puoli alaspäin ja laita päälle leivinpaperiarkki. Käännä reunat siten,
että ne pysyvät päällekkäin. Nosta grillipelti kuumaan grilliin.
Laita kasvikset valkosipulin kanssa grillipellille. Valuta päälle hieman öljyä. Grillaa normaaliin tapaan välillä käännellen.
Rouhi pinnalle suolaa.
Tarjoa erikseen tai sekoita ainekset keskenään.
Vinkki! Grillaa halutessasi myös pala munakoisoa.