Pikapaistetut kasvikset

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Pikapaistetut kasvikset
4 annosta lisäkkeeksi:

20 g kuivattuja pilvenkorvasieniä (tai muita kuivattuja sieniä)
1 punainen paprika
4 pientä porkkanaa
200 g kiinankaalia
(mungin ituja)
3 valkosipulinkynttä
2-4 rkl soijakastiketta
ripaus sokeria
mustapippuria myllystä

Liota kuivattuja sieniä lämpimässä vedessä 15-30 minuuttia.

Pilko
sillä aikaa kasvikset; paprika suikaleiksi, porkkanat suikaleiksi,
kiinankaali pituussuunnassa 3-4 osaan ja silppua valkosipulinkynnet.
Purista sienistä neste pois ja leikkaa pieniksi suikaleiksi.

Kuumenna
pannussa öljyä. Paista valkosipuli yhdessä porkkana- ja
paprikasuikaleiden kanssa koko ajan sekoittaen n. 2 minuuttia. Lisää
pannuun sienet, kiinankaali (ja munginidut).

Kaada joukkoon soijaa ja
ripaus sokeria. Kääntele kasviksia koko ajan pannussa, kunnes
kiinankaali pehmenee. Kaada kasvikset tarjoiluastiaan ja rouhi päälle
hieman mustapippuria.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: