Mozzarella-tomaatit ja basilikaöljyä

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

10 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

2-4 annosta
  • 200 g kirsikkatomaatti
  • 250 g minimozzarellapallo
  • 1 ruukku tuore basilika
  • 1 dl rypsiöljy
  • (vaihtoehto) oliiviöljy
  • suola
  • mustapippurirouhe

Nämä suloiset mozzarella-tomaatit ovat hauskoja sellaisenaan, salaateissa, voileipäkakkujen koristeena tai vaikka cocktailtikkuihin pujotettuina. Pirskota pinnalle upean vihreää basilikaöljyä. Kotimaiset vihannekset ovat myös todellista lähiruokaa ja sellaistahan on aina ilo nostaa tarjolle.

Mozzarella-tomaatit ja basilikaöljyä
2-4 annosta

200 g kirsikkatomaatteja
250 g minimozzarellapalloja
1 ruukku basilikaa
1 dl rypsi- tai oliiviöljyä
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä

Leikkaa kirsikkatomaatin päältä ohut siivu ja koverra sisus.
Laita sisälle minimozzarellapallo.
Laita basilika, rypsi- tai oliiviöljy, suola ja mustapippuri tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi kastikkeeksi.
Pirskota basilikaöljy päälle ja tarjoa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä