Marinoidut kasvikset

  • 30 min Työaika
  • 12 h Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

46 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Tallink Silja logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Marinoidut kasvikset ovat upean makuisia ja sopivat monenlaisiin alkupalapöytiin. Värikäs lisäke on herkullinen lisäke myös joulupöydässä. Tämä annos löytyi myös Silja Linen alkupalapöydästä vuonna 2014-2015 uusituilta Symphonyn ja Serenaden laivoilta.

Advertising information

Ainekset

15 annosta
Kasvikset
  • 2 paprikaa (eri värisiä)
  • 3 punasipulia
  • 250 g tuoreita herkkusieniä
  • 1 iso kesäkurpitsa
Marinadi
  • 1 dl oliiviöljyä
  • ½ dl omenaviinietikkaa
  • 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • ¾ tl suolaa
  • ½ punainen chilipaprika hienonnettuna
  • mustapippuria myllystä
  • Santa Maria Chili explosion -mausteseosta tai muuta chilimausteseosta

Valmistusohje

  • Puolita paprikat ja poista siemenet ja kanta.
  • Paahda kupera puoli ylöspäin uunipellillä 250-asteisessa uunissa, kunnes kuori kupruilee.
  • Poista kuoret ja paloittele reiluiksi suupaloiksi.
  • Kuori ja lohko punasipulit.
  • Lohko herkkusienet neljään osaan ja kuutioi kesäkurpitsat.
  • Sekoita vihannekset keskenään.
  • Sekoita marinadin ainekset ja kaada vihannesten joukkoon.
  • Anna maustua suojattuna kylmässä yön yli ja sekoita muutaman kerran maustumisen aikana.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: