Lämmin paksoi-kantarellilisäke

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Syksyn sienet maistuvat lämpimissä kasvislisäkkeissä. Voit käyttää kantarellien tilalla myös muita sieniä ja lisänä muita kasviksia.

Lämmin paksoi-kantarellilisäke
3-4 annosta

3 rkl öljyä
2 tl Dansukker Fariinisokeria
1 l kantarelleja
100 g sokeriherneenpalkoja
1 sipuli ohuina viipaleina
2-3 hienonnettua valkosipulinkynttä
4-5 pientä paksoita
2 rkl soijakastiketta tai maun mukaan
mustapippuria myllystä
½ dl paahdettuja seesaminsiemeniä

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Lisää fariinisokeri ja kantarellit (isokokoiset voit paloitella pienemmiksi).

Kääntele hetki kovalla lämmöllä ja lisää sitten sokeriherneenpalot, viipaloitu sipuli ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Leikkaa paksoista kannat ja puolita lehdet pituussuunnassa tarvittaessa. Huomioi, että paksoi kutistuu huomattavasti paistovaiheessa.

Lisää joukkoon paksoi ja soijakastike. Rouhi joukkoon mustapippuria.

Paahda kuivalla pannulla seesaminsiemeniä ja ripottele pinnalle.

Nauti riisin tai liharuokien lisukkeena.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä