Kurkkukipot

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

10-12 annosta
  • 2 kpl kurkku
  • 200 g yrttituorejuusto
  • ½-1 kpl punasipuli
  • 1 prk valutettu tonnikala
  • limepippuri
  • sitruunapippuri
  • ½ ruukku tuore tilli

Täytetyt kurkkukipot sopivat kesänaposteluun ja kesäjuhlien tarjoiluksi. Voit korvata reseptin tonnikalan myös savustetulla lohella tai vaikkapa kylmäsavuporolla. Vaihda silloin tilli persiljaan tai lipstikkaan.

Kurkkukipot
10-12 annospalaa

2 kotimaista kurkkua
200 g yrttituorejuustoa
½-1 pieni punasipuli
1 prk valutettua tonnikalaa
limepippuria tai sitruunapippuria
½ ruukkua tilliä

Leikkaa molemmista kurkuista palat päistä ja leikkaa molemmat kurkut 5-6 osaan.
Koverra keskeltä pienellä lusikalla keskustaa hieman pois.
Laita yrttituorejuusto kulhoon ja hienonna sekaan punasipulia.
Lisää valutettu tonnikala, lime-tai sitruunapippuri ja hienonnettua tilliä.
Laita seos pursottimeen ja pursota täyte koverrettujen kurkkujen sisään.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä