Kurkkukipot
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
10-12 annosta
- 2 kpl kurkku
- 200 g yrttituorejuusto
- ½-1 kpl punasipuli
- 1 prk valutettu tonnikala
- limepippuri
- sitruunapippuri
- ½ ruukku tuore tilli
Täytetyt kurkkukipot sopivat kesänaposteluun ja kesäjuhlien tarjoiluksi. Voit korvata reseptin tonnikalan myös savustetulla lohella tai vaikkapa kylmäsavuporolla. Vaihda silloin tilli persiljaan tai lipstikkaan.
Kurkkukipot
10-12 annospalaa
2 kotimaista kurkkua
200 g yrttituorejuustoa
½-1 pieni punasipuli
1 prk valutettua tonnikalaa
limepippuria tai sitruunapippuria
½ ruukkua tilliä
Leikkaa molemmista kurkuista palat päistä ja leikkaa molemmat kurkut 5-6 osaan.
Koverra keskeltä pienellä lusikalla keskustaa hieman pois.
Laita yrttituorejuusto kulhoon ja hienonna sekaan punasipulia.
Lisää valutettu tonnikala, lime-tai sitruunapippuri ja hienonnettua tilliä.
Laita seos pursottimeen ja pursota täyte koverrettujen kurkkujen sisään.